Nieuwe The Settlers-game verschijnt aankomende februari

Nieuwe The Settlers-game verschijnt aankomende februari

De nieuwe The Settlers-game moet op 17 februari 2023 uitkomen op pc.

Ubisoft heeft het spel al in 2018 onthuld en de game is dan ook meerdere malen uitgesteld, mede dankzij negatieve feedback na een gesloten bèta. Inmiddels is dus de nieuw rereleasedatum bekend, alsmede de officiële naam, namelijk The Settlers: New Allies. 

The Settlers: New Allies biedt drie modi: solo, hardcore en skirmish. In solo moeten spelers proberen een nieuwe samenleving op te bouwen voor de Elari. In hardcore worden diverse condities geïntroduceerd die het geheel een stuk moeilijker maken. In skirmish kunnen tot en met acht spelers met elkaar spelen tegen elkaar of tegen de computer. Op release zijn er twaalf maps beschikbaar.

Het spel komt op 17 februari op Epic Games Store en Ubisoft Connect te staan. Ergens na de pc-versie moet de game ook naar PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en Amazon Luna komen, al zijn daar nog geen releasedata voor bekend. 

Aanstaande donderdag om 17:00 uur Nederlandse tijd zendt Ubisoft via Twitch een stream uit waarin meer informatie wordt gegeven. Hieronder is wel al een nieuwe trailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Fijn dat ie op Luna komt! Iets wat ik niet had verwacht. Cross platform progressie is altijd fijn.

0
test

Wat? Komt-ie toch deze eeuw nog uit!? Lol! Ik hoop dat het weer lekker speelt. De oudere delen heb ik ook plezier van gehad.

0

Aanbevolen voor jou