Nieuwe The Division 2-modus laat spelers kerncentrale overnemen

Nieuwe The Division 2-modus laat spelers kerncentrale overnemen

Er wordt een nieuwe modus voor Tom Clancy's The Division 2 uitgerold waarin spelers een kerncentrale uit de handen van de vijand moeten zien te krijgen.

De nieuwe modus heet Countdown, is geschikt voor acht spelers en is zonder enige promotie aan de game toegevoegd. De huidige situatie in Oekraïne en in het bijzonder de gevechten rondom de kerncentrale in Tsjernobyl lijkt de keuze van Ubisoft om er geen promotie over te maken te hebben beïnvloed.

Ubisoft laat in een statement aan Kotaku weten dat de modus al sinds begin 2021 in ontwikkeling was. "Net zoals het hoofdspel is de modus fictie en heeft het niets te maken met de huidige gebeurtenissen."

Countdown kan nu gespeeld worden via de publieke testservers van The Division 2 - het is niet bekend wanneer de modus voor iedereen beschikbaar komt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

klinkt alsof het niet solo gespeeld kan worden. Ik ben een groot fan van division 2 maar speel alles solo. Het filmpje lijkt trouwens op situaties die je ook in de Summit tegenkomt, dat vond ik nogal een grind.

0

Aanbevolen voor jou