Nieuwe The Callisto Protocol-dlc Contagion Bundle nu beschikbaar

Nieuwe The Callisto Protocol-dlc Contagion Bundle nu beschikbaar

Striking Distance Studios heeft een nieuwe uitbreiding voor horrorgame The Callisto Protocol uitgebracht, genaamd Contagion Bundle.

In de dlc zit onder andere een nieuwe gamemodus genaamd Contagion Mode. Hiermee wordt de moeilijkheidsgraad van de game opgeschroefd via sterkere vijanden, een gelimiteerde hoeveelheid items en geen handmatige saves. Daarbij worden spelers wanneer ze sterven teruggestuurd naar het begin van het hoofdstuk. 

Verder voegt de dlc nieuwe sterfanimaties en skins toe. De Contagion Bundle is onderdeel van de seizoenspas, maar kan ook los voor 9,99 euro gekocht worden.

The Callisto Protocol kwam afgelopen december uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game speelt zich in de toekomst af in een gevangeniskolonie op Callisto, een maan van Jupiter. Mensen moeten deze gevangenis, genaamd Black Iron Prison, zien te ontsnappen en diens verschrikkelijke geheimen ontdekken. Het spel werd door ontwikkelaar Striking Distance Studios, onder leiding van Glen Scofield - bekend van de Dead Space-reeks.

Tom Kerkhof deelde in de Gamer.nl-recensie een 6,5 uit aan de game: "The Callisto Protocol is een degelijke spirituele opvolger van Dead Space die wel erg netjes binnen de lijntjes kleurt. Aan de intense actie of visuele pracht en praal zal het niet liggen, maar het gebrek aan originaliteit in zowel verhaal als gameplay is wel erg opzichtig. Doordat échte spanning moet wijken haalt het spel niet hetzelfde niveau als zijn grote voorbeeld. Dat resulteert in een avontuur dat je met plezier speelt, maar even snel weer bent vergeten."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou