Nieuwe PGA Tour komt pas in de lente van 2023 uit

Nieuwe PGA Tour komt pas in de lente van 2023 uit

Electronic Arts brengt de nieuwe PGA Tour pas in de lente van 2023 uit.

Daarmee is het spel een volledig jaar uitgesteld. De nieuwe PGA Tour werd vorig jaar maart aangekondigd. In november vorig jaar werd bekendgemaakt dat de geplande releaseperiode in de lente van 2022 niet gehaald zou worden, maar het was toen nog niet duidelijk wanneer het spel dan wel zou verschijnen.

EA liet daarnaast weten dat de nieuwe PGA Tour "de enige plek" is waar alle vier de grote golfkampioenschappen kunnen worden gespeeld, in de vorm van Masters Tournament, PGA Championship, US Open Championship en The Open Championship. De game moet een carrièremodus bevatten, alsmede een vernieuwde Create-A-Player-modus. Ook kunnen er vrouwelijke golfers bestuurd worden.

De systemen waarop PGA Tour verschijnt zijn nog niet bekend. Het gaat echter om een "next-gen golfgame" en dus komt de game hoogstwaarschijnlijk naar PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc, al is het ook mogelijk dat het spel op PS4 en Xbox One verschijnt. PGA Tour draait op de Frostbite-engine en bevat diverse bekende golfbanen en spelers. EA Tiburion, dat ook de Madden-games ontwikkelt, werkt aan het spel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou