Nieuwe PES heet eFootball en is free-to-play

Nieuwe PES heet eFootball en is free-to-play

De aankomende nieuwe PES-game heet eFootball en is free-to-play.

Dat heeft Konami aangekondigd. De reeks heette de afgelopen jaren al eFootball PES, maar het PES-gedeelte uit de naam laat men nu helemaal vallen. Ook wordt de game free-to-play op pc, consoles en mobiele platforms.

De voetbalgame wordt ontwikkeld in Unreal Engine en moet ergens deze herfst uitkomen op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Op een later moment komt de voetbalgame ook naar iOS en Android.

Ergens na de lancering wordt ook cross-platform play toegevoegd, maar cross-generation play is al vanaf lancering beschikbaar. Hieronder is een roadmap te zien met de content die Konami in petto heeft. Zo zijn op lancering lokale wedstrijden met teams als FC Barcelona, Juventus, FC Bayern en Macnhester United gratis speelbaar. Later moeten er ook andere teams en modi beschikbaar komen, al kan sommige content ook betaald zijn.

Konami legt veel nadruk op een techniek genaamd Motion Matching. Hiermee moet de animatie van spelers in eFootball realistischer worden. In totaal zitten er in de game vier keer neer animaties dan in voorgaande delen. EA legt met Fifa 22 de nadruk op hetzelfde idee, maar dan met een techniek genaamd Hypermotion.

In augustus moet er meer informatie naar buiten komen.

eFootball
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Jammer dat konami deze IP eigenhandig de nek heeft omgedraaid. Veel jeugdsentiment voor mij als op de PS2 met winning eleven (Japanse versie ) tot in de kleine uurtjes met vrienden.

0
test

Konami is een vreselijk bedrijf dus met die achtergrond info + het het feit dat dit een F2P game is mag je je verwachten aan non-stop microtransactiespam, belachelijke prijzen en discutabele marketingpraktijken.

0

Aanbevolen voor jou