Nieuwe personages voor Lego Star Wars: The Skywalker Saga te koop

Nieuwe personages voor Lego Star Wars: The Skywalker Saga te koop

Lego Star Wars: The Skywalker Saga-spelers kunnen nu meer speelbare personages voor de game aanschaffen.

In de game zitten al 375 speelbare personages, maar er zijn twee nieuwe pakketten te koop waarmee nog eens twaalf personages gekocht kunnen worden. Elk pakket kost ongeveer 3 euro, maar er kan ook een Character Collection-seizoenspas gekocht worden voor ongeveer 15 euro.

In het Rogue One-pakket zitten zeven personages uit de Star Wars-film: Jyn Erso, Bodhi Rook, Cassian Andor, K-2SO, Chirrut Îmwe, Baze Malbus en Director Krennic. Het Classic Characters-pakket bevat klassiek vormgegeven versies van de bekende personages Luke Skywalker, Princess Leia, Han Solo, Darth Vader en Lando Calrissian. De personages zijn in onderstaande video's in actie te zien.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De game scoorde een 8 op Gamer.nl: "De grootste Lego-game ooit is ook de veelomvattendste Star Wars-game ooit. The Skywalker Saga biedt tientallen uren plezier, mits je een gigantische Star Wars-fan of fanatieke verzamelaar bent, óf hem achterover hangend speelt met een zoon, dochter of vriend(in). Voor uitdagende gameplay ben je aan het verkeerde adres."

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Uitgeverijen worden ook steeds schaamtelozer. Dit had gewoon in de game moeten zitten.

0

@bigds9fan ongetwijfeld zitten de characters al als niet-speelbaar in het spel en koop je dus letterlijk de omzetting van een variabele. "Speelbaar = false" -> true

0

@bigds9fan De uitbreidingen hebben niks met de Skywalker Saga te maken, op de classic pack na. Naast de al 375+ characters heb je de DLC niet nodig, zat ook gewoon bij de Deluxe Edition.

0
test

Niet eens met deze trend? Niet kopen dan. Is de base game niet volledig zonder deze dlc, dan koop je die ook niet. Laat je portemonnee spreken. Niet kopen is portemonNEE. Maar als er een markt is zal dit altijd blijven. Kan je om gaan klagen, je kan het ook accepteren. Zie maar.

0

Aanbevolen voor jou