Nieuwe No Man's Sky-uitbreiding heet Frontiers

Nieuwe No Man's Sky-uitbreiding heet Frontiers

Hello Games, de ontwikkelaar van No Man's Sky, heeft de nieuwe uitbreiding Frontiers aangekondigd.

Dat deed het bedrijf in een video waarin het viert dat de game vijf jaar bestaat. Aan het einde van de video is een logo van de uitbreiding te zien, maar meer informatie over wat het precies inhoudt is er nog niet. Hello Games laat weten zeer binnenkort meer informatie te delen - de uitbreiding moet ergens binnenkort zelfs gratis beschikbaar komen voor spelers.

No Man's Sky verscheen op 9 augustus 2016. De ruimte-exploratiegame viel toen niet bij iedereen even goed in de smaak, maar sindsdien heeft Hello Games zestien verschillende grote uitbreidingen voor het spel uitgegeven en wordt het spel tegenwoordig beter ontvangen. 

In de afgelopen vijf jaar is er onder andere vr-ondersteuning, verbeterde graphics voor de nieuwe consoles, cross-platform multiplayer, de mogelijkheid om basissen te bouwen en veel nieuwe flora en fauna op de verschillende planeten toegevoegd.

Watch on YouTube
No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heel gaaf dat hello games hier zo achter blijft staan en dit zelfs gratis wil aanbieden. Ik ben nu nog meer overtuigd om no mans sky binnenkort in vr te gaan uitproberen

0

Als je bedrijf meer dan 130 miljoen omzet draaide, dan heb je nog wel wat centjes over om die DLC gratis aan te bieden. Desalniettemin heeft Hello Games zichzelf inmiddels aardig goed verontschuldigd voor de verschrikkelijke launch en het geld dat ze toen afgetroggeld hadden inmiddels terug laten vloeien in de updates. Het lijkt nu warempel op de game die hij in den beginne voor ogen had. Daar kan peter Molyneux met z'n 22 Trashcans nog wat van leren.

0

Aanbevolen voor jou