Nieuwe Ninja Gaiden kan mogelijk door andere studio worden gemaakt

Nieuwe Ninja Gaiden kan mogelijk door andere studio worden gemaakt

Team Ninja, de ontwikkelaar van de Ninja Gaiden-spellen, heeft er geen bezwaar tegen als in de toekomst een andere ontwikkelaar een vervolg maakt.

Dat heeft directeur Fumihiko Yasuda gemeld in een interview met VGC, waarin hij ook al meldde dat het zeer onwaarschijnlijk is dat de Nioh-games naar Xbox-consoles komen.

Wat Yasuda betreft "moeten alle puzzelstukjes op de juiste plaats vallen" mocht er ooit een nieuwe Ninja Gaiden-game worden ontwikkeld. VGC vroeg hem toen of hij zou overwegen een andere ontwikkelaar een nieuwe Ninja Gaiden te laten maken, of om een jonger team binnen Team Ninja het te laten proberen. 

Daarop antwoordde Yasuda: "We kondigden niets aan, maar beide ideeën klinken als goede plannen en zijn beiden mogelijk. Het zijn erg redelijke plannen voor een potentieel vervolg in welke serie dan ook, niet alleen Ninja Gaiden."

Hij vervolgt: "Maar als we met een ander bedrijf aan een nieuwe Ninja Gaiden zouden werken, moeten we wel kunnen garanderen dat het een game is waar de fans van kunnen genieten en die hun verwachtingen overstijgt."

De laatste echt nieuwe Ninja Gaiden-game - Ninja Gaiden 3 - verscheen in 2012. De spellen staan bekend om hun intense actie en hoge moeilijkheidsgraad. Sindsdien maakt Team Ninja wel andere games, zoals de Nioh-spellen en de aankomende titels Wo Long: Falen Dinasty en Rise of the Ronin.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zou leuk zijn, heb wel weer zin in een nieuwe Ninja Gaiden.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou