Nieuwe Minecraft Dungeons-uitbreiding komt deze maand uit

Nieuwe Minecraft Dungeons-uitbreiding komt deze maand uit

Op 24 februari verschijnt de uitbreiding The Flames of the Nether voor Minecraft Dungeons.

Zoals de naam al aangeeft reizen spelers in de betaalde uitbreiding af naar de Nether. Het bevat zes nieuwe missies, wapens, artifacts, gears en nieuwe skins. Ook wordt de Baby Ghast-pet toegevoegd. Een trailer voor de nieuwe uitbreiding is er nog niet.

Naast de dlc verschijnt er op dezelfde dag ook een gratis update. Hierin zit een nieuwe feature genaamd de Ancient Hunts. Dit zijn procedureel gegenereerde end-game missies. Door Ancient Hunts te klaren ontvangen spelers Gilded-gear.

Microsoft en Mojang laten tot slot weten dat Minecraft Dungeons meer dan tien miljoen spelers heeft. Het spel verscheen in het voorjaar van 2020 voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch en is ook op Xbox Series X en S, alsmede Game Pass, verkrijgbaar.

Minecraft Dungeons

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maar weer even uitproberen. Dankzij gamepass helemaal platgespeeld en de season pass was een nobrainer. Werd in het begin even saai maar dankzij nieuwe content en manieren van items krijgen/levelen is het wel weer leuker geworden.

0
test

Door de sterke support heeft deze game geen gebrek aan content. Het enige wat voor mij ontbreek is een cross save optie.

0

Aanbevolen voor jou