Nieuwe Midnight Suns-video draait om het hoofdpersonage

Nieuwe Midnight Suns-video draait om het hoofdpersonage

In een nieuwe Hero History-video van Marvel's Midnight Suns wordt ingezoomd op het hoofdpersonage The Hunter.

The Hunter is het eerste Marvel-personage dat volledig te personaliseren is. Spelers kunnen kiezen uit verschillende uiterlijke kenmerken en vaardigheden. Welke vaardigheden er worden gekozen heeft invloed op de vechtstijl van het personage. Het verhaal achter The Hunter wordt in de onderstaande video verder uitgelegd. 

Marvel's Midnight Suns is een tactische rpg in het Marvel-universum, waarin spelers zelf het personage The Hunter samenstellen en kennismaken met bekende helden als Captain America, Blade en Ghost Rider. Het concept van de game is gebaseerd op de Midnight Sons-comic-reeks uit de jaren 90, waarin bovennatuurlijke helden samenkomen.

Midnight Suns wordt ontwikkeld door Firaxis, de studio achter de moderne Xcom-games. Ook in Midnight Suns voeren spelers tactische gevechten, al moet er meer focus liggen op relaties tussen personages.

Midnight Suns komt voor april 2023 uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Een exacte releasedatum is er nog niet. Voorheen zou het spel op 7 oktober uitkomen, maar de game werd uitgesteld. Het is ook nog onduidelijk wanneer de versie voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch uitkomt. Bekijk de laatste trailer hieronder.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou