Nieuwe Halo Infinite-update lost Quick Resume-problemen op

Nieuwe Halo Infinite-update lost Quick Resume-problemen op

Een nieuwe hotfix die voor Halo Infinite is uitgebracht, lost problemen op met de Quick Resume op Xbox Series X en S.

Vorige week waarschuwde ontwikkelaar 343 Industries Xbox Series X en S-spelers al niet de Quick Resume-optie op de consoles te gebruiken gedurende de campagne van Halo Infinite. Dit kon er namelijk voor zorgen dat vrijgespeelde cosmetische items in de multiplayer niet in de inventaris van spelers verschenen. 

Nu is er dus een update uitgebracht die dat probleem moet verhelpen. De hotfix zorgt voor "verbeteringen in online connecties wanneer Halo Infinite wordt opgestart via Quick Resume op Xbox Series X en S". Daarmee moet ook het probleem met de cosmetische items zijn opgelost. Tevens worden achievements nu consistent ontgrendeld - mochten sommige spelers er een aantal gemist hebben vanwege bugs, dan worden die als het goed is alsnog ontgrendeld.

Halo Infinite ontving een 9 op Gamer.nl: "Halo Infinite brengt de reeks terug naar waar het twintig jaar geleden begon. Terug naar de eenzame supersoldaat, een praatgrage AI-compagnon en schietpartijen die geheid uitmonden in een heerlijke chaos van kleurrijke explosies en gillende aliens. Terug naar een verrassend soepel spelende multiplayer, waar dankzij diezelfde chaos geen twee potjes hetzelfde zijn. Terug naar een game die we oneindig lang willen blijven spelen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou