Nieuwe demo Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin nu beschikbaar

Nieuwe demo Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin nu beschikbaar

Een nieuwe demo voor Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin is nu beschikbaar op consoles.

Dat werd gisteravond tijdens de State of Play aangekondigd, al was het bestaan van de derde demo rondom de game gistermiddag al uitgelekt. De demo is speelbaar op PS5, PS4 en Xbox-consoles.

In de nieuwe demo kunnen spelers kennismaken met de actievolle combat van het spel, een aanpasbaar job-systeem en de mysterieuze spelwereld. Spelers verkennen Pravoka Seagrot en de Western Keep. Opgeslagen data van deze demo kan worden meegenomen naar het uiteindelijke spel.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin wordt ontwikkeld door Team Ninja en combineert snelle actie met het soulslike genre. Hoofdpersonage Jack moet allerlei uitdagingen zien te overkomen om het licht uit de kristallen terug te brengen naar Cornelia, een koninkrijk dat door duisternis wordt geteisterd. De game verschijnt op 18 maart voor Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

What the hell... ik schrik van de kwaliteit. In Performance mode op ps5 is het in een lagere resolutie dan 1080p. Ziet er letterlijk uit als een ps3 game. Ik mag hopen dat dit een bug is.

0

Aanbevolen voor jou