Nieuwe beelden van aankomende Saints Row-reboot getoond

Nieuwe beelden van aankomende Saints Row-reboot getoond

Er zijn nieuwe gameplaybeelden uitgebracht van de aankomende Saints Row-reboot.

De beelden werden geplaatst door Game Informer en zijn hieronder te zien. De clip van ongeveer twee minuten toont meer van de spelwereld Santo Ileso, gebaseerd op het Amerikaanse Zuidwesten. Daardoor oogt het spel niet alleen heel anders dan vorige delen, het brengt ook variatie mee in het uiterlijk van de spelwereld.

Saints Row werd eerder dit jaar tijdens de Gamescom Opening Night Live onthuld. Aangezien het om een reboot gaat, zijn er geheel nieuwe personages en gangs. Speler zijn de baas van een nieuwe bende, die samen met drie computergestuurde personages wordt gerund. Men neemt het op tegen drie andere gangs: de Los Panteros, de Idols en Marshall Defense Industries. Het doel is de andere bendes weg te jagen en zelf een crimineel imperium op te bouwen.

Saints Row komt op 25 februari 2022 uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Lees hier een uitgebreide preview die op Gamer.nl is verschenen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit spel sla ik over.

0

@Remco1984 Ik voel me verrijkt door de kennis dat jij hem over gaat slaan :)

0
test

@gimbal2 haha, de teleurstelling is zo groot dat ik dit even kwijt moest. Wat een opluchting!

0
test

voelt nu al dood aan.

0
test

@armilo-theus jawel, maar kom op, dit is pre-alpha. Ik geef het nog niet op. Mocht het meer zijn zoals Saints Row 1 en 2 dan koop ik m. Als het meer neigt naar de latere delen, laat ik m lekker liggen. Elkaar in elkaar beuken met reusachtige vibo's is niet zo mijn humor...

0
test

@Michael-Raymond-Clayton snap ik. Dat soort humor was tijdelijk grappig maar daar groei je over heen, maar meestal als ze video's laten zien dan verandert er meestal weinigs aan de game.

0

Aanbevolen voor jou