Nieuwe Battlefield 2042-update uitgesteld naar maart

Nieuwe Battlefield 2042-update uitgesteld naar maart

Een nieuw update voor Battlefield 2042, met daarin onder andere een scorebord, is uitgesteld naar maart.

Dat heeft Dice laten weten. Het was eigenlijk de bedoeling dat update 3.3 ergens in februari uit zou komen, maar dat wordt nu dus ergens begin maart. "De extra tijd zorgt er voor dat we de kwaliteit van onze updates omhoog schroeven en levert ook extra aanpassingen op."

Eerder deze week kondigde Dice al aan dat het eerste seizoen van de multiplayergame is uitgesteld naar de zomer. Die zou eigenlijk in maart beginnen. Het bedrijf liet toen al weten dat het voor die tijd updates uitbrengt waarmee onder andere een scorebord en voice chat wordt toegevoegd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Soms is een humanere oplossing om het uit z’n lijden te verlossen. De mensen die het nu spelen vinden het blijkbaar prima en geen update of hotfix kan mij overhalen om dit nog te gaan spelen.

0

@Smallie ik speel het nog. Ik vind het wisselend geweldig en kut. Dus ja, het is nodig en het kan beter.

0
test

Ik vind het wel jammer dat het allemaal niet zo lekker is gelopen met deze game. Ik wou hem graag leuk vinden vanwege de setting en omdat ik wel toe was aan een nieuwe online shooter. Helaas hebben de bugs en de vele negatieve reacties me doen besluiten de game toch maar niet te halen.

0

Aanbevolen voor jou