'NetherRealm gaat volgende game adverteren in Mortal Kombat 11'

'NetherRealm gaat volgende game adverteren in Mortal Kombat 11'

Volgens dataminer gaat NetherRealm Studios ergens binnenkort via advertenties in Mortal Kombat 11 hun nieuwe game adverteren.

Sinds kort zitten er tot ongenoegen van veel fans advertenties in Mortal Kombat 11 waarmee uitgekomen dlc wordt gepromoot. Dataminers claimen echter dat ze bewijs hebben gevonden in de vorm van files die er op wijzen dat ergens in de toekomst "de volgende game" van de studio via deze weg geadverteerd gaat worden. Daarbij melden de miners niet of het om Mortal Kombat 12 of Injustice 3 gaat.

Het zou niet voor het eerst zijn dat NetherRealm dit doet. Voor Mortal Kombat 10 is ook al een update uitgekomen die louter bestond uit advertenties voor Mortal Kombat 11.

Er gaan al geruime tijd geruchten over de volgende game van de Mortal Kombat-studio. Directeur Ed Boon heeft zelf ook al toegegeven dat hun volgende game of Mortal Kombat 12, of Injustice 3 is. Daarnaast gaf hij aan dat het waarschijnlijk is dat de game ergens in de eerste helft van 2023 wordt onthuld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zin in, MK 12 AUB.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Prima, ben niet zo moeilijk ;)

0
test

Mijn vookeur gaat uit naar een nieuwe Mortal Kombat, maar met een Injustice 3 kan ik ook goed leven. Ach weert je wat kondig ze beide maar aan.

0

Aanbevolen voor jou