Netflix onthult eerste beelden van Sonic Prime

Netflix onthult eerste beelden van Sonic Prime

Netflix heeft de eerste beelden getoond van de aankomende animatieserie gebaseerd op Sonic the Hedgehog, genaamd Sonic Prime.

De beelden werden getoond in een video waarin een aantal geanimeerde series die naar Netflix komen de revue passeren. De video in kwestie is hieronder te zien en bevat ook beelden van animatieseries als The Cuphead Show. De beelden van Sonic Prime zijn aan het einde van de video te zien.

Vorig jaar werd de animatieserie Sonic Prime aangekondigd. De serie bevat 24 afleveringen en biedt "een energiek avontuurwaarin Sonic het lot van een vreemd, nieuw multiversum in handen heeft". 

Een precieze releasedatum is er nog niet, maar de serie moet ergens dit jaar op de streamingdienst verschijnen. Ondertussen zijn de Sonic the Hedgehog-bioscoopfilms een groot succes - er komt een derde deel, alsmede een spin-off serie rondom Knuckles - en komt op 23 juni Sonic Origins uit, een collectie met vier klassieke Sonic-platformers.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk word die Sonic beter dan wat er nu te zien is, van wat ik net gezien heb lijkt het te zijn van wel. Maarja wat is paar seconden in een hele serie. Die cartoon van vroeger kon ik nog wel waarderen iig.

0
test

wat hebben ze met de pony's gedaan? :(

0

Aanbevolen voor jou