Negende seizoen en nieuwe modus voor The Division 2 onthuld

Negende seizoen en nieuwe modus voor The Division 2 onthuld

Ubisoft heeft seizoen 9 voor Tom Clancy's The Division 2 onthuld. Hierin zit onder andere een nieuwe gamemodus.

Seizoen 9 begint aanstaande donderdag en heet Hidden Alliance. Het seizoen voegt een grote nieuwe eindbaas genaamd Captain Lewis. Spelers moeten eerst vier minibazen doden voordat ze het tegen Lewis op kunnen nemen, om er zo voor te zorgen dat de True Sons-gang Washington DC niet over kunnen nemen.

Het nieuwe seizoen introduceert ook een compleet nieuwe modus genaamd Countdown. Hierin krijgen twee teams bestaande uit vier spelers vijftien minuten om een kernenergiecentrale te stabiliseren. Teams starten op verschillende plekken in het level en moeten met elkaar samenwerken om deze uitdaging te overkomen.

Mensen die The Division 2 willen uitproberen, kunnen aankomende vrijdag tot en met zondag de game gratis spelen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Epic Games Store en Ubisoft Connect. 

Ubisoft heeft daarnaast laten weten dat dit jaar sowieso nog een seizoen 10 en 11 moeten uitkomen. Het bedrijf kondigde eerder al aan dat het aan een free-to-play-game in de reeks werkt, genaamd The Division: Heartland, maar daar is nog nagenoeg niets over bekend. Wel is duidelijk dat het bekende elementen uit reeks moet behouden. Zo wordt het derdepersoonsaanzicht behouden. Ook kunnen spelers alleen of met maximaal drie andere gamers spelen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Yes let's go Bunny en Ome Took!!

0

Aanbevolen voor jou