NBA 2K23 is 153 GB op Xbox Series X

NBA 2K23 is 153 GB op Xbox Series X

Spelers kunnen NBA 2K23 alvast downloaden en op de Xbox Series X moet daarvoor maar liefst 153 gigabyte aan data worden binnengehaald.

Het spel komt aanstaande vrijdag uit en is nu alvast te downloaden op de Xbox. Op de Xbox Series X en S is er 153 gigabyte aan vrije ruimte nodig om het spel te binnen te halen. Hoe groot de PlayStation 5-versie is, is nog niet bekend. Naar verwachting is het spel iets kleiner op de console van Sony. 

Daarmee is het nu de allergrootste game op de Xbox Series X en S. Call of Duty: Warzone komt nog in de buurt met 110 gigabyte. De vorige NBA-game was 115 gigabyte op Xbox Series en 109 op PlayStation 5. 

NBA 2K23 komt op 9 september uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. De Jordan Challenges uit NBA 2K11 keren in ieder geval terug. De modus biedt vijftien uitdagingen die ieder een hoogtepunt uit Michael Jordans carrière betreffen, met commentaar van andere NBA-spelers en -persoonlijkheden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor zou wat zijn als ze denken laten we ons spel lekker groot maken zodat de mensen minder games op hun console hebben en dus vaker 2k gaan spelen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor ja erg dacht 's zou kleiner kunnen zijn

0
test

In nederland hebben we het zo slecht niet qua download snelheden, heb het snelste abonnement qua download/upload met glasvezel en heb er geen problemen mee om steeds een spel te verwijderen en te installeren. Zet de download aan en ga ff een kop koffie zetten of een broodje eten en het is al klaar. Irritant is het wel maar zo'n grote drempel is het ook weer niet.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou