Naam PUBG veranderd, free-to-play-week aangekondigd

Naam PUBG veranderd, free-to-play-week aangekondigd

PlayerUnknown's Battlegrounds heet vanaf nu officieel PUBG: Battlegrounds. Ook is het spel een week lang gratis speelbaar.

Krafton bevestigde de nieuwe naam van de game onlangs. "Krafton is het PUBG-merk op verschillende manieren aan het uitbreiden via nieuwe ervaringen binnen dit universum. PlayerUnknown's Battlegrounds hernoemen naar PUBG: Battlegrounds is de eerste stap in het realiseren van deze visie. Andere games in de franchise zullen de PUBG-naam dragen, zoals je gaat zien bij onze aankomende game, PUBG: New State."

PUBG: New State werd begin dit jaar onthuld en is een futuristisch vervolg dat later dit jaar naar mobiele apparaten komt. In 2022 moet er ook een nieuwe PUBG-game naar consoles en pc komen. Een aantal voormalige Dead Space-ontwikkelaars werken daarnaast aan The Callisto Protocol, een survival-horrorgame die zich in het PUBG-universum afspeelt.

PUBG: Battlegrounds is van 10 tot en met 16 augustus gratis speelbaar. Volgens een dataminer zou Krafton wel eens nauwlettend in de gaten kunnen houden of dat in de smaak valt bij mensen. Bij succes zou de game mogelijk voorgoed free-to-play worden.

PUBG

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou