Multiversus niet meer digitaal verkrijgbaar

Multiversus niet meer digitaal verkrijgbaar

Game moet begin 2024 terugkeren

Multiversus is inmiddels niet meer digitaal verkrijgbaar. Ook het in-game premium betaalmiddel, Gleamium, kan niet meer worden gekocht.

"Vanaf nu kan Multiversus niet meer gedownload worden door nieuwe spelers en is de game tijdelijk uit digitale winkels gehaald, net als Gleamium", aldus community manager Cory Taylor. "Je kunt de online modi tot 25 juni blijven spelen en daarna gaat de game offline."

Multiversus was geruime tijd speelbaar via een open bèta. Vorige week kondigde de makers van het spel aan dat deze op 25 juni offline gaat, en dat de volledige game ergens begin 2024 moet verschijnen. Het is een opvallende keuze, omdat de open bèta sinds juni vorig jaar speelbaar was op pc en consoles.

Spelers zijn dan ook niet blij dat de game na zo'n lange periode offline gaat. Zo uiten spelers op het Discord-kanaal hun onvrede door met negatieve emojis op de aankondiging te reageren.

MultiVersus Discord

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lekker dan, je zal hier maar geld in gepompt hebben.

0
test

@The_Stifmeister Dit gebeurd uiteindelijk met al dit soort games waar je geld in pompt voor skins of een battlepass. Niets is voor altijd.

0
test

@ShadowKiller True, maar je moet er vanuit kunnen gaan dat een game niet zo snel weer verdwijnt...en als dat wel zo is krijg je eigenlijk altijd je geld terug. (Dat de game over een jaar weer zou moeten verschijnen doet wat mij betreft niet echt ter zake).

0

Aanbevolen voor jou