Multiversus bracht afgelopen juli het meeste geld op in de VS

Multiversus bracht afgelopen juli het meeste geld op in de VS

Multiversus bracht in juli van alle games het meeste geld op in de Verenigde Staten.

Dat blijkt uit data van NPD Group, een bedrijf dat de maandelijkse verkoopcijfers van games in het land in de gaten houdt. Daarin valt te zien dat Multiversus in juli op de eerste plek stond en dus ook Elden Ring versloeg, dat de afgelopen maanden op één stond. Omdat Multiversus een free-to-play-game is, is deze positie bepaald door het hoeveelheid geld dat de in-game transacties hebben opgeleverd.

Het eerste seizoen van Multiversus is vorige week gestart. Mensen kunnen voor de game een gratis en betaalde Battle Pass binnenhalen, waarmee allerlei cosmetische items voor personages ontgrendeld kunnen worden. Later dit seizoen komen personages als Rick en Morty, Stripe uit Gremlins en Black Adam beschikbaar.

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar. De game is speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles, inclusief cross-play.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Waarom verbaast het mij weer niet dat jij als eerste reageert en positief bent over deze game.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Mmo-veteran ik snap je negatieve ononderbouwde reactie op de mening niet zo goed. Ik ken de game niet, maar het is toch leuk als gamers genieten van gamen?

0

Ik ga deze game toch eens proberen, ziet er wel leuk uit.

0

Aanbevolen voor jou