Multiplayergame Knockout City is nu free-to-play

Multiplayergame Knockout City is nu free-to-play

De multiplayergame Knockout City is nu free-to-play.

Het spel verscheen afgelopen mei al voor PlayStation, Xbox, Switch en pc, maar begin dit jaar kondigde ontwikkelaar Velan aan dat het spel ergens deze lente gratis speelbaar zou zijn. Electronic Arts stopt daarnaast met het spel uitgeven. Een Xbox Live Gold-, PlayStation Plus- of Nintendo Switch Online-abonnement is ook niet meer nodig om het te spelen.

Naast dat men de game gratis kan spelen, is ook het zesde seizoen van het spel begonnen, genaamd City of Tomorrow. Daarmee worden onder andere een nieuwe Boomerang Ball, een Starfruit Special-energiedrankje en diverse verbeteringen aan de maps toegevoegd. Meer is te lezen in de patch notes. Er kan overigens een battle pass voor het seizoen worden aangeschaft, genaamd de Brawl Pass, waarmee cosmetische items - waaronder een cross-over met Among Us - kan worden ontgrendeld.

In Knockout City proberen spelers elkaar in teams van drie of vier knock-out te gooien met een trefbal. Daarbij maken ze gebruik van de arena, misleidingen en speciale vaardigheden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zoo jammer dat het dood gebloed is en je minuten in de wacht staat voor een ranked game... heb onwijs genoten van dit spel.

0

Aanbevolen voor jou