Multiplayer mogelijk aanwezig in nieuwe game Tango Gameworks

Multiplayer mogelijk aanwezig in nieuwe game Tango Gameworks

Als we deze vacature mogen geloven

De nieuwe game waar The Evil Within- en Hi-Fi Rush-ontwikkelaar Tango Gameworks aan werkt, bevat mogelijk multiplayer.

Dat blijkt uit een vacature van de studio (via Tech4Gamers). Tango is op zoek naar een omgevingsdesigner voor diens nieuwe onaangekondigde project. In de vacature staat beschreven dat de kandidaat ervaring moet hebben met het maken van multiplayergames.

Aan welke game de studio momenteel werkt is nog niet duidelijk. De meest recente games van Tango zijn Ghostwire: Tokyo en Hi-Fi Rush. Daarvoor was de studio met name bekend van de The Evil Within-games. Opvallend detail: al deze games bevatten geen multiplayer.

Dat de ontwikkelaar zich niet langer alleen op horrorgames wil focussen werd vorig jaar al duidelijk. De inmiddels vertrokken studiobaas Shinji Mikami vertelde dat hij wil dat mensen de studio alleen maar met horror associëren. “Ik hoop het imago van Tango Gameworks te veranderen”, aldus Mikami. “We worden op het moment nog steeds gezien als een studio die zich specialiseert in survival-horror. [..] Natuurlijk is het fijn dat fans ons zien als een studio met een goede reputatie op het gebied van survival-horror. Maar we willen ook gezien worden als studio die een grotere variatie games kan produceren.”

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou