Mortal Kombat-maker vraagt fans welke vechtgame ze willen zien

Mortal Kombat-maker vraagt fans welke vechtgame ze willen zien

Ed Boon, de geestelijk vader van Mortal Kombat, vraagt via een poll op Twitter welke game fans willen zien.

Boon vraagt op Twitter welke NetherRealm Studios-game fans het liefst zo snel mogelijk willen kunnen spelen. Hij noemt daarbij Injustice 3, een Marvel-game, Marvel vs DC en een nieuwe Mortal Kombat-game als optie. Op moment van schrijven staat Marvel vs DC ver bovenaan, gevolgd door een nieuwe Mortal Kombat, Injustice 3 en tot slot een Marvel-game.

Het feit dat Boon een Marvel vs DC-game benoemt, wil niet zeggen dat het spel ook daadwerkelijk in ontwikkeling is. Dat geldt voor alle genoemde games - vooralsnog zijn geen van de genoemde spellen officieel onthuld, al gaan er geruime tijd geruchten over de ontwikkeling van een nieuw Mortal Kombat-deel. Een nieuwe Injustice-game laat volgens geruchten langer op zich wachten vanwege de onduidelijkheid over de deal tussen Warner Bros. en Discovery.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Een current gen crossover tussen The Boys, DC Universe en Mortal Kombat

0
test

@StormFox Yooooo THE BOYS. Ik was helemaal niet hyped voor een fighting game (de laatste die ik grijs heb gespeeld was Street fighter IV, en heel even SF V.) maar nu je the boys noemt, was ik wel instant hyped. Goed idee! :D

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou