Morgen verschijnt er een Slayer-speellijst in Halo Infinite

Morgen verschijnt er een Slayer-speellijst in Halo Infinite

Vanaf morgen is er een Slayer-speellijst beschikbaar in Halo Infinite.

Dat onthult 343 Industries op Reddit. De Slayer-speellijst is een veelgevraagde optie in de game, aangezien het een van de populairste gamemodi is. Door de speellijst te selecteren kunnen gamers alleen Slayer-potjes spelen.

De Slayer-speellijst is niet de enige speellijst die morgen verschijnt. Ook Fiesta, FFA en Tactical Slayer (SWAT) komt dan beschikbaar. Verder worden er diverse aanpassingen aan de uitdagingen gedaan. Zo worden enkele specifieke uitdagingen die gebonden zijn aan specifieke modi verwijderd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kijk, dat is lekker vlot! Go 343!

0
test

Eindelijk XP voor je behaalde score en niet enkel voor challenges. Dat zou de spelers meer moeten motiveren om voor de objectives te gaan. En nieuwe playlists zijn altijd welkom, al had dat er wel al bij release in mogen zitten. Ik denk dat ze eerst van plan waren de nieuwe modes verspreid met events toe te voegen, maar na de hevige backlash van een beperkte multiplayer, ze toch onder de druk bezweken zijn.

0

@xeros ben hier wel blij mee, ik ben als die hard halo fan een beetje teleurgesteld in de multiplier van halo infinite vanwege de kaalheid maar dit is een stap in de goede richting van 343. De singeplayer van halo infinite vond ik daarintegen helemaal geweldig!!

0
test

@CilPhollins helemaal mee eens

0

Aanbevolen voor jou