Mogelijkheid van Nioh-games op Xbox-consoles is klein

Mogelijkheid van Nioh-games op Xbox-consoles is klein

De mogelijkheid dat de Nioh-games van Team Ninja op Xbox-consoles uitkomen, is op dit moment klein.

Dat heeft regisseur Fumihiko Yasuda laten weten in een interview met VGC. "Daar is op dit moment niets over te zeggen. Op dit moment is er geen grote mogelijkheid dat Nioh op Xbox-platforms uitkomt. Wel hopen we dat Xbox-fans die van de Wo Long-demo genoten uitkijken naar die game. Dat is alles wat we nu kunnen zeggen."

Beide Nioh-spellen verschenen oorspronkelijk op PlayStation 4, maar kwamen later ook naar PlayStation 5 en pc. De games, die zich afspelen in een fantasievolle versie van het oude Japan, staan bekend om hun hoge moeilijkheidsgraad en worden daarom vaak vergeleken met de Dark Souls-games.

Wo Long: Fallen Dynasty is de nieuwe game van Team Ninja, waar vorige week kort een demo voor beschikbaar was op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De game speelt zich af in een fictieve versie van China, waar monsters en demonen mensen constant aanvallen en dorpen overhoop halen. Deze wereld is gebaseerd op het bekende boek Romance of the Three Kingdoms. Het hoofdpersonage neemt het op tegen zowel mensen als demonen. De gevechten zijn daarbij gebaseerd op Chinese martial arts.

Wo Long: Fallen Dynasty moet ergens in 2023 uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Game Pass. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Prima hoor, dan speel ik ze wel op pc wanneer ik er behoefte aan heb.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou