MLB: The Show 21 komt op 20 april naar Xbox Game Pass

MLB: The Show 21 komt op 20 april naar Xbox Game Pass

MLB: The Show is op lancering href="https://news.xbox.com/en-us/2021/04/02/mlb-the-show-21-coming-to-xbox-game-pass-day-one/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">beschikbaar </a>voor Xbox Game Pass.

De aankondiging is opvallend, aangezien de titel wordt ontwikkeld door Sony Interactive San Diego Studio. Voorheen verschenen MLB: The Show enkel voor PlayStation-platformen.

De game is vanaf 20 april beschikbaar voor Xbox Series X, Series S, Xbox One en Project xCloud. De game ondersteunt daarmee Smart Delivery, cross-play en cross-progressie. Ook zegt Microsoft dat 'verdiende content' op elk platform bruikbaar is.

De aankondiging gaat gepaard met een gameplaytrailer waarin nieuwe pitchmechanieken en verschillende gameplaystijlen worden getoond.

MLB: The Show verschijnt op 20 april voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sony doet dit niet voor niks en bedoel niet alleen voor het geld. Zou er in toekomst dan toch een bethasda game naar ps komen, zoals starfield of tes 6. Of gaan we deze generatie zien dat games van micro en Sony niet ex blijven op hun platform, ik denk het niet maar dat dacht ik ook van cross-platform gamen en dat is ook gekomen. En ja ik wist deze game kwam naar xbox omdat MLB dat eiste maar gamepass had ik nooit verwacht.

0
test

@hulstpower Mlb zelf is de publisher op Xbox, niet Sony. Lijkt logisch dat Microsoft dit dus rechtstreeks met mlb heeft kunnen fixen. Hoe dan ook, dit is best een big deal, zeker in de VS. Maar met de aankondiging ook vandaag dat ook FIFA 21 en NHL komen, zijn alle grote sporttitels op de service te vinden. Hét platform voor sportgames, (w)rpg's, shooters, racers...

0
test

@COSMIC_TSAR zou best dat het via MLB is gegaan maar ik neem aan dat Sony er nog wel wat over te zeggen heeft omdat het hun seigen studio is. Ik weet wel dat de MLB Geist had van Sony dat de game andere platforms moest gaan anders waren ze licentie kwijt.

0

@COSMIC_TSAR Dat Fifa en NHL naar EA Play komen (en dus naar GP) is niet gek, dat gebeurt elk jaar, zo'n 8 maanden na de originele release. MLB 21 is wél nieuws, dat is namelijk al op launchday. Dat is natuurlijk erg bijzonder. Of dat hier in NL erg veel uitmaakt is betrekkelijk, de game wordt hier nauwelijks gespeeld. In de US is het wel echt een big deal.

0

Zijn overigens geen onaardige games en immens populair in de USA heb er 3 jaar gewoond en ook veel live wedstrijden bezocht en de game komt best overeen met alle toeters en bellen die je normaal bij zo’n wedstrijd hebt. Ben zeker blij dat deze op de gamepass komt ik speel af en toe een potje en kocht het altijd als ie zwaar afgeprijsd was nu kan ik day 1 een balletje slaan.

0

Aanbevolen voor jou