Microsoft ontslaat honderden werknemers

Microsoft ontslaat honderden werknemers

Microsoft heeft honderden werknemers - waaronder mensen werkzaam bij de Xbox-afdeling - ontslagen.

Microsoft heeft aan Axios bevestigd dat er werknemers zijn ontslagen. "Net zoals elk bedrijf evalueren we onze zakelijke prioriteiten met regelmaat en maken we daarop structurele aanpassingen. We blijven het komende jaar investeren en nieuwe mensen aannemen in groeiende sectoren."

Volgens The Verge-journalist Tom Warren komt een deel van de ontslagen werknemers uit de Xbox-divisie, al zijn precieze aantallen niet duidelijk. Het gaat in ieder geval om verschillende regio's en iets minder dan duizend ontslagen werknemers.

Afgelopen juni ontsloeg Microsoft al 1800 mensen. Het is geen unieke situatie: binnen de techindustrie zijn er dit jaar meerdere bedrijven die schoon schip maken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De genoegens van ongecontroleerde groei. Op een gegeven moment wordt het te duur en dan komt de gecontroleerde krimp. En de dag daarna begint de ongecontroleerde groei weer.

0
test

@gimbal2 ja, heb zelf bij een groot amerikaans sport merk gewerkt europees hoofdkantoor, en als daar een reorganisatie was, was er zowat de volgende dag wel weer iemand anders om de plek in te nemen van de gene die ontslagen was.

0
test

is het niet verlengen van contracten ook ontslaan?

0

@-JK- Nee

0

Aanbevolen voor jou