Microsoft komt mogelijk met familieplan voor Xbox Game Pass

Microsoft komt mogelijk met familieplan voor Xbox Game Pass

Microsoft zou werken aan een familieplan voor Xbox Game Pass.

Dat claimt Jez Corden van Windows Central. Hij zegt van "betrouwbare bronnen die bekend zijn met Microsofts plannen" te hebben vernomen dat het bedrijf hier aan werkt. Dit familieplan moet er voor zorgen dat mensen in hetzelfde land samen lid kunnen worden van Game Pass, zodat ze voor een overkoepelende prijs toegang krijgen tot alle games op de service.

Mensen hoeven niet echt familie te zijn van elkaar; dit wordt bij andere familieplannen - bijvoorbeeld voor Nintendo Switch Online - niet gecontroleerd. Het afsluiten van een dergelijk plan moet "veel goedkoper" zijn dan het afsluiten van vijf individuele abonnees, al noemt Corden geen prijzen. Het bestaande Family Account-systeem van Microsoft, dat op dit moment voor Office 365 wordt gebruikt, zou ingezet worden voor dit familie-abonnement van Game Pass.

Op moment van schrijven heeft Microsoft het familieplan nog niet officieel aangekondigd. Het plan zou in de nabije toekomst uit de doeken gedaan worden en later dit jaar beschikbaar komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Slim, maak het zo laagdrempelig mogelijk

0
test

Nu nog een jaarplan tegen een aantrekkelijke prijs, dat deed PS+ deze week erg netjes.

0
test

@COSMIC_TSAR dat kan je al lang halen

0
test

@hulstpower echt? 12 maanden GP Ultimate voor een gereduceerd bedrag, en dan niet via een of andere vage site? Tot nu toe heb ik maximaal 3 maanden gezien.

0

Aanbevolen voor jou