Meer Sonic-content in de planning voor 2023

Meer Sonic-content in de planning voor 2023

Fans kunnen in 2023 meer content rondom Sonic verwachten.

Dat heeft Takashi Iizuka, de baas van Sonic Team, bevestigd aan de Japanse uitgave Famitsu (via VGC). Hij laat daarbij niet onbenoemd dat 2022 een groot jaar voor Sonic was.

"Dit jaar was het grootste jaar in de geschiedenis van Sonic. We begonnen met een vervolg op de film, gevolgd door de release van de nieuwe games Sonic Origins en Sonic Frontiers, en de Netflix-animatieserie Sonic Prime."

Hij vervolgt: "Komend jaar bereiden we een tweede golf (aan content) voor waar fans mee in hun nopjes zullen zijn, zodat we het momentum vasthouden. We hebben al aangekondigd dat er meer content naar Sonic Frontiers komt, maar we hebben nog veel meer in petto. Wordt vervolgd."

Details over wat men kan verwachten zijn er nog niet. Onlangs lekte wel de mogelijkheid uit dat er vijf nieuwe Lego-sets gebaseerd op de Sonic-franchise in de maak zijn.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

hopelijk een vervolg op Sonic Mania!

0

@mole28 Er zal altijd een volgende 2D titel zijn. Maar eerst moet je meestal weer even door een "waarom blijven ze dit doen!?" 3D titel heen.

0
test

@gimbal2 idd. Ik vind Sonic Frontiers best een leuk spel, maar zoals ik al eens eerder aangaf voelt het meer als een actie/adventure game waar Sonic toevallig de hoofdrol speelt dan echt als een Sonic spel. Sonic mania was voor mij dan ook echt een terugkeer naar Sonic's roots zoals we die lang niet gezien hadden.

0

Aanbevolen voor jou