Meer remasters van Nightdive Studios op komst

Meer remasters van Nightdive Studios op komst

Nightdive Studios werkt aan meer first person shooter-remasters.

Dat blijkt uit een tweet van Stephen Kick, de CEO van de studio. Hij reageert op een plaatje met een hoop oude schietspellen. "We hebben vier van deze geremastered, met een paar meer onderweg", schrijft hij. 

Nightdive Studios is een onafhankelijke ontwikkelaar die klassiekers opnieuw tot leven wil brengen. De studio werkte in het verleden onder andere aan Doom 64, Quake en Shadow Man Remastered. 

Momenteel werkt de studio aan een reboot van System Shock. Ook zijn er geruchten dat de studio aan een remaster van Quake 2 werkt. Het is nog niet bekend welke van de onderstaande games nog meer in ontwikkeling zijn.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De quake remaster speelde heerlijk. Quake 2 remaster zie ik dus wel zitten. Evenals dark forces en chasm. Ben benieuwd welke 4 games daadwerkelijk een remaster krijgen.

0

@obi-twan kenobi Er staat niet dat er 4 meer komen, er staat dat er een paar meer komen. De 4 slaat op Quake, Blood, Powerslave en Doom 64. Games die al geremastered zijn door Nightdive. Quake 2 is een vrij logische volgende stap. Voor de rest zet ik mijn pijlen op Marathon. Dat is namelijk een logische stap na Powerslave. Een vrij ondergesneeuwde maar erg degelijke FPS game in de spotlight zetten.

0
test

Een echte remaster van Dark Forces zou niet erg zijn, maar dan eigenlijk wel gewoon dus een reMAKE.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou