'Mass Effect-film of tv-serie slechts een kwestie van tijd'

'Mass Effect-film of tv-serie slechts een kwestie van tijd'

Goed nieuws voor fans van de Mass Effect-franchise: de kans is groot dat Mass Effect ooit een tv-serie of film krijgt.

Mac Walters, de projectregisseur van Mass Effect: Legendary Edition, heeft het in een interview over de kansen dat er ooit een Mass Effect-film of tv-serie gemaakt zal worden. Ten eerste zegt hij dat de vraag niet moet zijn óf het gebeurt, maar wanneer. "Het is zo'n uitgebreide wereld, en veel mensen die ik ken in de tv- en filmindustrie hebben me al gevraagd of we het ooit gaan doen en dat we het echt moeten doen."

Verder legt Walters uit dat een tv-serie wellicht beter werkt voor Mass Effect dan een film. Met de games hebben ze altijd een overkoepelend verhaal dat ze willen vertellen, maar ieder level of iedere missie is als een eigen tv-aflevering.

In 2010 werd er door Legendary Pictures en Warner Bros. kort gewerkt aan een Mass Effect-film, maar dit project kwam nooit fatsoenlijk van de grond. "Het voelde alsof we in constant conflict waren met het IP. Welk verhaal gaan we vertellen in 90 tot 120 minuten? Gaan we het recht aan doen?"

Als Mass Effect dus ooit op de buis verschijnt, zal het volgens Walters eerder in de vorm van een tv-serie zijn dan een film.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Voor de liefhebbers Mass Effect Paragon Lost is gratis te zien op Youtube.

0

Aanbevolen voor jou