Marvel's Midnight Suns-trailer draait om Iron Man

Marvel's Midnight Suns-trailer draait om Iron Man

Een nieuwe trailer van Marvel's Midnight Suns staat in het teken van Iron Man.

Iron Man heeft als voordeel dat veel van zijn moves sterker worden als men in de game meermaals een Iron Man-kaart trekt, wat natuurlijk essentieel is om gevechten te winnen. Men moet wel uitkijken met welke helden men Iron Man laat samenwerken; het moeten helden zijn die hem goed kunnen ondersteunen terwijl Iron Man steeds sterker wordt.

Eerder deze maand werd er al een Midnight Suns-trailer uitgebracht waarin Captain America de hoofdrol vertolkte. Bekijk die hier.

Marvel's Midnight Suns is een tactische rpg in het Marvel-universum, waarbij spelers zelf het personage The Hunter samenstellen en kennismaken met bekende helden als Captain America, Blade en Ghost Rider. Het concept van de game is gebaseerd op de Midnight Sons-comic-reeks uit de jaren 90, waarin bovennatuurlijke helden samenkomen.

Midnight Suns wordt ontwikkeld door Firaxis, de studio achter de moderne Xcom-games. Ook in Midnight Suns voeren spelers tactische gevechten, al moet er meer focus liggen op relaties tussen personages. De game verschijnt op 7 oktober op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Een Switch-versie moet volgend jaar verschijnen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou