Makers Planet Coaster komen met F1 Manager 2022

Makers Planet Coaster komen met F1 Manager 2022

Frontier Developments heeft hun nieuwe game F1 Manager 2022 aangekondigd.

In het spel worden spelers de teamleider van een van de tien F1-teams, wordt er verspreid over meerdere seizoenen gestreden op de officiële circuits en breiden spelers hun hoofdkwartier uit. Daarbij besturen spelers niet zelf de racewagens.

De game wordt ontwikkeld door Frontier Developments, de ontwikkelaar van de geprezen managementgames Planet Coaster en Planet Zoo. In 2020 werd al bekendgemaakt dat Frontier de rechten had verkregen om managementgames gebaseerd op F1 te ontwikkelen. Codemasters - dat inmiddels onderdeel is van Electronic Arts - heeft de rechten voor de reguliere F1-games in handen.

F1 Manager 2022 moet ergens deze zomer uitkomen op Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De aankondigingstrailer hieronder toont geen gameplay.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit wordt mijn 28ste jaar dat ik F1 volg en ik heb altijd al gehoopt dat er een dergelijke game zou komen. Motorsport Manager is te eenvoudig en hoop dat dit de diepgang biedt die een sport als F1 verdiend. Voor mij een day 1 aankoop in ieder geval.

0
test

Kan ik zelf: No micky Nooooo spelen

0
test

@xXDannyNLXx That was so NOT right!

0

Aanbevolen voor jou