Makers horrorfilm Talk to Me gaan Street Fighter-film regisseren

Makers horrorfilm Talk to Me gaan Street Fighter-film regisseren

Jean-Claude van Damme kijkt ongeduldig naar zijn telefoon

Het is de bedoeling dat de makers van de horrorfilm Talk to Me de regie van de nieuwe Street Fighter-film op zich nemen.

Volgens Hollywood Reporter worden de laatste onderhandelingen op dit moment gehouden. Het gaat om de Australische broers Danny en Michael Philippou. Ze zijn vooral bekend van het YouTube-kanaal

Watch on YouTube

, waarop het duo live-action horror-comedy's plaatst. Dit jaar brachten ze hun debuutfilm Talk to Me uit.

Verdere details over de film zijn er nog niet. Eerder deze maand bleek dat Legendary Entertainment de film- en televisierechten op Street Fighter had gekocht. Kort daarna bevestigde Capcom dat er wordt gewerkt aan een nieuwe live-action film gebaseerd op de populaire vechtfranchise.

Street Fighter bestaat inmiddels 36 jaar. Op dit moment is het zesde deel in de vechtfranchise in ontwikkeling, dat op 2 juni uitkomt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series en pc. Een demo is nu speelbaar.

Er zijn al vaker (animatie)films gebaseerd op Street Fighter uitgekomen. Een van de bekendere voorbeelden is de in 1994 verschenen gelijknamige film met Jean-Claude van Damme als Guile en wijlen Raúl Juliá als M. Bison. In 2009 verscheen Street Fighter: The Legend of Chun-Li, met Kristin Kreuk als Chun-Li. Street Fighter II: The Animated Movie wordt door veel fans als de beste verfilming gezien.

Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou