Lost Judgment officieel aangekondigd

Lost Judgment officieel aangekondigd

Sega en Ryu Ga Gotoku Studio hebben officieel Lost Judgment aangekondigd.

Het vervolg op Judgment wordt net als het origineel ontwikkeld door de studio achter de Yakuza-reeks. Zowel het origineel als het aankomend vervolg draaien om de detective Takayuki Yagami. 

Wel anders is dat de gevechten in het vervolg worden aangepast. Yagami kan namelijk verschillende vechtstijlen gebruiken: Crane, Tiger en Snake. Ook heeft hij nieuwe mogelijkheden om stealth in te zetten. 

Lost Judgment komt wereldwijd op 24 september uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Een pc-versie staat niet in de planning. 

Overigens lieten Yakuza- en Judgment-makers Toshihiro Nagoshi en Kazuki Hosokawa weten dat de Judgment-games zich op actie en directe gevechten blijft richten - net zoals de oude Yakuza-games - en dat de nieuwe Yakuza-spellen turn-based combat blijken aanhouden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola mogen ze wel wat doen om de combat minder eentonig te maken. Wat valt dat in herhaling zeg in Like a Dragon. Sta op het punt om die game weg te leggen na 7 chapters. Verhaal, setting en wat zij-activiteiten zijn leuk, maar die turn based combat... Constant hetzelfde, da's toch niet vol te houden?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou