Logo van Fifa-opvolger EA Sports FC getoond

Logo van Fifa-opvolger EA Sports FC getoond

In juli volgt meer informatie

Electronic Arts heeft gisteren het logo van de opvolger van de Fifa-reeks - EA Sports FC - onthuld.

Het bedrijf kondigde vorig jaar al aan de samenwerking met voetbalorganisatie Fifa stop te zetten. Als gevolg daarvan gaat de populaire voetbalgamereeks vanaf dit jaar EA Sports FC heten.

EA heeft nu een officiële website gelanceerd waarop het logo onthuld is. De uitgever laat weten dat het logo voor de geschiedenis die het bedrijf met voetbalgames heeft. "Onze nieuwe merkidentiteit is geïnspireerd door de driehoeken die de afgelopen dertig jaar deel hebben uitgemaakt van EA Sports-voetbal, van de isometrische polygonen die ons spel vormen tot de chemiedriehoeken in Ultimate Team tot de spelerindicator tijdens elke wedstrijd."

Het bedrijf vervolgt: "De driehoek heeft sinds de geboorte van het totaalvoetbal in de jaren 70 steeds weer een revolutie in het voetbal teweeggebracht, en kan nu dienen als een trots insigne voor de komende evoluties van het voetbal."

De komende dagen gaat EA het EA Sports FC-merk adverteren tijdens wedstrijden in de Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A en Ligue 1. Het bedrijf is van plan om in juli meer te onthullen van de game. Voetbalorganisatie Fifa liet eerder weten zelf ook aan voetbalgames te werken.

EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

jammer, zou het meer in de vorm van een vaandel doen zoals uhm, elke voetbalclub

0
test

@-JK- Hoezo eigenlijk? Hoeft toch niet?

0

Aanbevolen voor jou