Logo familieabonnement Xbox Game Pass gevonden

Logo familieabonnement Xbox Game Pass gevonden

Een logo dat is gevonden in de backend van de Xbox wijst op een familieabonnement voor Xbox Game Pass.

Het logo werd gevonden door de twitteraar Aggiornamenti Lumia, iemand die de backend van Xbox-consoles afspeurt op zoek naar nuttige informatie. Het gevonden plaatje toont een Xbox-logo met de tekst 'Game Pass Friends & Family'. De tekst wijst erop dat er een nieuw Game Pass-abonnement komt dat met vrienden en familie gedeeld kan worden. Microsoft heeft nog niet bevestigd of ontkend dat het logo echt is. 

Eerder deze maand begon  Microsoft met het testen van een abonnement dat met vijf personen gedeeld kan worden. Dat deed het onder andere in Colombia en Ierland. Xbox Insider-leden kregen de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten waarmee ze per persoon voordeliger uit zijn. Het maakte niet uit of de personen uit hetzelfde huishouden kwamen. De Family-versie kost €21,99 per maand. 

De nieuwe abonnementsvorm is nog niet officieel aangekondigd. Momenteel kost een lidmaatschap voor Xbox Game Pass Ultimate €12,99 per maand. Daarmee krijgen spelers toegang tot Game Pass op console en pc, Xbox Live Gold om online te kunnen gamen en cloud streaming voor het spelen van games op o.a. mobiel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het zal me niet heel veel geld besparen als ik dit deel met mijn zusje maar alle kleine beetjes helpen.

0
test

Ik las lego in plaats van logo :)

0

Aanbevolen voor jou