Livestream om eenjarig bestaan van Dying Light 2 te vieren aangekondigd

Livestream om eenjarig bestaan van Dying Light 2 te vieren aangekondigd

Dying Light 2: Stay Human is bijna een jaar geleden uitgekomen en daarom houdt Techland morgen een livestream.

De stream kan morgen om 20:00 uur Nederlandse tijd bekeken worden via Twitch. Het is niet bekend wat Techland precies gaat tonen, maar fans hopen logischerwijs op nieuwe content voor de game.

Dying Light 2: Stay Human is beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam, Epic Games Store en Switch via de cloud. In de game overleven spelers in The City, dat door de zombie-uitbraak een gebrek heeft aan levensmiddelen. Door bondgenootschappen te sluiten met facties en andere keuzes te maken hebben spelers invloed op hoe de stad zich ontwikkelt.

Het spel werd met een 8 beloond op Gamer.nl: "Dying Light 2: Stay Human maakt freerunnen leuker en creatiever. Door meer controle te bieden zijn Hoofd- en zijmissies verrassend boeiend en diepgaand. De personages komen door uitstekend schrijf- en stemwerk goed uit de verf en de speler wordt meermaals in conflict gebracht door de vele keuzes die écht impact hebben op het verhaal. Het prachtige Villedor leent zich uitstekend voor oneindig veel freerunplezier, met of zonder vrienden."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waar is de VR mode? Lazy bstrds

0

@Ulysses VR is een niche product, Totaal nog niet boeiend voor gamemakers

0

Aanbevolen voor jou