Little Orpheus verschijnt op 13 september op pc en consoles

Little Orpheus verschijnt op 13 september op pc en consoles

De pc- en consolerelease van Little Orpheus is op 13 september.

Dat hebben ontwikkelaar The Chinese Room en uitgever Secret Mode aangekondigd. De game komt op die dag uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam en Epic Games Store.

Het spel had eigenlijk al op 1 maart uit moeten komen, maar werd uitgesteld vanwege de invasie van Oekraïne door Rusland. De uitgever en ontwikkelaar vreesden dat bepaalde content in de game toen niet gepast zou zijn. Het spel kwam in 2020 al uit op Apple Arcade.

Little Orpheus speelt zich af in de jaren 60. Waar de mensheid probeert een man op de maan te krijgen, duikt Ivan Ivanovich met een verkenningscapsule - de Little Orpheus - via een vulkaan richting de kern van de aarde. Drie jaar later keert hij terug en claimt hij de aarde te hebben gered. Het spel vertelt wat er in de tussentijd met Ivanovich is gebeurd.

Dat resulteert in een kleurrijke sidescroller geïnspireerd door klassieke films als Flash Gordon en The Land that Time Forgot. De game bevat platformelementen en toegankelijke puzzels, alsmede een soundtrack van BAFTA-winnares Jessica Curry en Jim Fowler. De console- en pc-versie bevat de extra bonusepisode A Rush of Onion to the Head. 

Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou