Lion King-update komt op 5 april naar Disney Dreamlight Valley

Lion King-update komt op 5 april naar Disney Dreamlight Valley

Het zesde koninkrijk in de game

Op 5 april verschijnt update 4 voor Disney Dreamlight Valley, waarmee onder andere content gebaseerd op The Lion King wordt toegevoegd.

Gameloft heeft nog geen complete lijst van de inhoud gepubliceerd, maar afgelopen februari werd al het een en ander getoond tijdens een Nintendo Direct. Zo is duidelijk dat het The Lion King-koninkrijk aan de game wordt toegevoegd, alsmede personages Simba en Nala.

Het wordt het zesde koninkrijk in Dreamlight Valley na de werelden van Toy Story, Frozen, Wall-E, Moana en Ratatouille. De toevoeging van Simba en Nala zorgt dat er in totaal vijfentwintig speelbare personages in de game zitten. Het is nog afwachten wat voor andere content er via de update wordt toegevoegd.

In het free-to-play Disney Dreamlight Valley doen spelers met een eigen avatar een dorpje aan dat vernietigd is door een mysterieuze gebeurtenis genaamd The Forgetting. Spelers moeten dit dorpje weer naar eigen smaak opbouwen en het mysterie achter deze gebeurtenis achterhalen. Ook worden er banden gecreëerd met diverse bekende Disney- en Pixar-personages. De game is speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb de game verwijderd hoewel het eem beta is en je weet dat er bugs en andere dingen voorkomen is mijn standaard hiermee toch net wat anders aangeszien dit een betaalde beta was/is. Maar kan nu al 3 maanden niet verder door bugged questst en enigste wat deze ontwikkelaar doet is veel te dure cosmetische dingen erin proppen en proberen zo veel mogelijk geld eruit te spelen zonder te luisteren naar de gamers die niet verder kunnen met de game. Daarom ga ik ook zeer zeker Disney Speedrun niet aanschaffen ben helemaal klaar met dat Gameloft.

0
test

@AgeQned ik vond de game juist wel lekker spelen op de ps5, heb wel een aantal keer een vastloper gehad maar dat kan bij een beta. Verder nog niet voorgekomen dat ik niet verder kwam.. bij sommige quests moet je gewoon letterlijk 2 dagen wachten. Tof spelletje verder, al begin 't het ondertussen repeterend aan te voelen. (Heb er gok ik zo'n 30 uur inzitten)

0
test

@shadowfirenl Ja helaas zijn het echt quest bugs dat de quest gewoon niet verder gaat. Probleem is dat het bij mij ook nog eens een quest van remy is waar heel veel andere personages quests aan zijn verbonden.

0

Aanbevolen voor jou