LinkedIn-pagina wijst op nieuwe IP van Gears-studio

LinkedIn-pagina wijst op nieuwe IP van Gears-studio

De LinkedIn-pagina van een werknemer van Gears 5-ontwikkelaar The Coalition lijkt te wijzen op een nieuwe IP van de studio.

Een van de leveldesigners van The Coalition meldde op zijn LinkedIn-pagina dat hij het afgelopen halfjaar heeft gewerkt aan een nieuwe IP die nog niet is aangekondigd. Inmiddels is de informatie van zijn pagina verwijderd.

Eerder dit jaar meldde journalist Jeff Grubb al dat hij vermoedt dat de studio aan drie nieuwe games werkt, waarvan één een nieuwe IP betreft. Volgens hem zou het bedrijf daarnaast aan Gears 6 werken, alsmede 343 Industries meehelpen met de ontwikkeling van Halo Infinite. 

Over de nieuwe IP is nog niets bekend. Grubb meldde eerder dit jaar dat hij geruchten hoorden over een game gebaseerd op de Star Wars-franchise, maar dat dit nog niet bevestigd is.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Was toch al bekend dat ze aan gears 6 en iets nieuws werken of vergis ik me nou.

0
test

Ik snap dit wel. Er moet een gezonde stroom aan content komen voor game pass. Net als bij obsidian (avowed, grounded en the outer worlds 2) laten ze deze studio gewoon aan meerdere projecten tegelijk werken. De ene game zal wat groter zijn dan de ander en daar is niets mis mee. Denk dat het voor de studio's zelf ook wel relaxed is. Meer verhalen om te vertellen, meer nieuwe dingen proberen etc. Gisteren toevallig nog even rond gelopen in Grounded. Die game begint steeds meer vorm te krijgen. Echt super nice.. behalve die tyfus spinnen hahaha

0

Aanbevolen voor jou