Limited Run toont fysieke editie van TMNT: Shredder's Revenge

Limited Run toont fysieke editie van TMNT: Shredder's Revenge

Limited Run Games heeft de fysieke editie van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge voor het eerst getoond.

De game komt ergens deze zomer sowieso digitaal uit, maar er komt ook een fysieke versie uit voor Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4. De fysieke game komt met een cover die omgedraaid kan worden, een stickervel en een boekje met artwork.

Een precieze releasedatum mis er nog niet, maar op 6 juni houdt Limited Run Games een livestream waar mogelijk meer details worden onthuld. Daar wordt sowieso een Collector's Edition voor de game getoond.

Overigens wordt de fysieke versie van het spel alleen in de VS door Limited Run Games uitgegeven - in Europa wordt het uitgebracht door Merge Games. Het is dus zo goed als zeker dat het spel ook bij sommige winkels beschikbaar komt, en niet alleen via de website van Limited Run.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge is een side-scrolling vechtgame die draait om de vier striphelden. Shredder's Revenge is daarbij een spiritueel vervolg op de klassieke brawler Turtles in Time. Het spel kan door vier spelers tegelijk gespeeld worden. Faith no More-frontman Mike Patton zingt het themanummer in de trailer. De game wordt ontwikkeld door DotEmu - bekend van spellen als Windjammers 2 en Streets of Rage 4 - en Tribute Games - dat eerder Flinthook en Mercenary Kings maakte. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb wel zin in deze game. Vroeger de turtles games op NES en SNES veel gespeeld. Ben benieuwd naar de limited edition die 6 juni wordt onthuld.

0

Aanbevolen voor jou