Like a Dragon: Ishin komt in het Westen uit dankzij Ghost of Tsushima

Like a Dragon: Ishin komt in het Westen uit dankzij Ghost of Tsushima

Like a Dragon: Ishin komt mede in het Westen uit dankzij de release van Sony's Ghost of Tsushima.

Dat laat producent Masayoshi Yokoyama weten. "We zagen hoe goed Ghost of Tsushima het deed en hoe dit een erg Japanse setting was die gemaakt werd door Amerikanen. Dat gaf ons de zekerheid dat Ishin het ook goed in Amerika zou kunnen doen."

Een oudere versie van Like A Dragon: Ishin verscheen in 2014 al in Japan onder de naam Ryu Ga Gotoku Ishin. De game kwam nooit in het Westen uit, al gaat deze remake daar dus verandering in brengen.

Like A Dragon: Ishin is wereldwijd vanaf 21 februari 2023 beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Microsoft Store. Er werden deze week nog twee andere Yakuza-games onthuld. De game die voorheen bekendstond als Yakuza 8 gaat Like a Dragon 8 heten, en er komt ook een spin-off genaamd Like a Dragon Gaiden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola ja en wat dacht je van Elden ring, sekiro, ninja gaiden, hun eigen yakuza games. Zijn genoeg Japans geinnspireerde games die een succes hadden in het westen.

0
test

@hulstpower inderdaad!

0
test

Dank je wel Ghost of Tsushima. Het is natuurlijk ook een meester werk en snap wel dat je nu meer Samurai georienteerde games naar het Westen ziet komen door dit succes. Je zag van de week op de verschillende show cases meerdere samurai games verschijnen wat ik erg positief vindt. In het westen zijn we nog neit echt verwend met games in historische settings in Azie. Dus blij dat Ghost dat blik aan games heeft open getrokken, nu krijgen wij ten minste Ishin, kan niet wachten tot het februari is

0
test

@Lavalera heb je ooit van ninja gaiden serie gehoord, deze serie gaat terug naar nes. Ghost of tusima is een geweldige game speel nu de directors cut. Maar er waren zat games die Japans ninja of samurai waren die lang voor ghost of tusima uit waren.

0
test

@hulstpower ik snap even niet zo goed wat je hier mee wil zeggen. Wat heeft een oude serie te maken met het recente succes van Ghost? Omdat Ghost recent zo'n groot succes was met hoge verkopen en veel game of the year awards zijn er verschillende nieuwe Samurai games in de maak mede door het succes van die game. Dat heeft imo niets te maken met Samurai games uit het verleden.

0

Aanbevolen voor jou