Like a Dragon: Ishin-dlc laat spelers zich als Kazuma Kiryu kleden

Like a Dragon: Ishin-dlc laat spelers zich als Kazuma Kiryu kleden

Via dlc kunnen Like a Dragon: Ishin-spelers hoofdpersonage Sakamoto Ryoma zich laten kleden als Kazuma Kiryu.

Kazuma Kiryu is het hoofdpersonage uit de hoofdgames van de Like a Dragon-reeks - voorheen bekend als de Yakuza-serie. Dit is onderdeel van de Dragon of Dojima-dlc, dat mensen die de Digital Deluxe-editie van de game reserveren kosteloos ontvangen. Mensen die deze editie reserveren kunnen ook al eerder met de game aan de slag - morgen om precies te zijn.

Like a Dragon: Ishin verscheen in 2014 al in Japan onder de naam Ryu Ga Gotoku Ishin. De game kwam nooit eerder in het Westen uit, al gaat daar met deze nieuwe versie verandering in komen. Het betreft een remake die draait op Unreal Engine 4. De game speelt zich af in Kyo, een fictionele versie van Kyoto, in 1860. Populaire personages uit Yakuza 6 en 7 keren terug en bekleden nieuwe rollen in de game. 

Like a Dragon: Ishin komt op 21 februari uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Microsoft Store. Zoals gezegd kunnen mensen die de Digital Deluxe-editie reserveren vier dagen eerder aan de slag met de game.

Het is niet de enige nieuwe Yakuza-game die Sega in ontwikkeling heeft; er wordt ook gewerkt aan Like a Dragon 8 (voorheen Yakuza 8) en Like a Dragon Gaiden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou