Life is Strange-studio wil niet terug naar episodische content

Life is Strange-studio wil niet terug naar episodische content

De Life is Strange-makers zien het niet zitten om in de toekomst games in episodes uit te brengen.

Dat meldt senior narrative designer Philip Lawrence van Deck 9 in een interview met Rock, Paper, Shotgun. Deck 9 heeft niet de oorspronkelijke Life is Strange-afleveringen gemaakt, maar wel True Colors en Before the Storm, alsmede de remaster van Life is Strange.

True Colors bestond ook uit verschillende hoofdstukken, maar kwam wel als een geheel uit. Volgens Lawrence was dat "de juiste beslissing. Ik kan mij niet voorstellen dat we teruggaan naar een episodisch model. De ontvangst was erg positief." 

Lawrence meldt dat het belangrijk is dat toekomstige games in de reeks nog altijd uit verschillende hoofdstukken bestaan, zodat spelers het ook episodisch kunnen ervaren net zoals de eerste games in de reeks. Maar men kan er ook voor kiezen alles in één keer uit te spelen.

Het is niet bekend wat de toekomst van de Life is Strange-franchise precies inhoudt. Aangezien het team achter de eerste Life is Strange is vertrokken bij Dontnod, wordt verondersteld dat Deck Nine nu hoofdverantwoordelijk is voor de franchise. Deck Nine werkt ook mee aan The Expanse: A Telltale Series.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

LiS1 is een van mijn favorietste games ooit. Maar heb het pas gespeeld toen alle episodes uit waren. Hetzelfde met BtS.

0

@MissMeNL Idem, zo'n achtbaan wil je intens meemaken en niet in periodes waar maanden tussen liggen. Ik deed elke dag 1 episode en dat is het tof, maar de daadwerkelijke tussenliggende periodes gingen nergens over. Wat vond jij van deel 3 trouwens? Ik moet hem nog spelen en ben wel benieuwd naar jouw mening.

0
test

@tremere true colors ben ik na episode 2 gestopt vanwege andere spellen. Maar ga zeker weer aan beginnen als ik daar klaar mee ben.

0

Aanbevolen voor jou