Level uit Call of Duty: Modern Warfare 2 getoond

Level uit Call of Duty: Modern Warfare 2 getoond

Tijdens de Kick Off Live-show van Summer Game Fest werd een speelsessie in een level uit Call of Duty: Modern Warfare 2 getoond.

De gameplayvideo is van het level Dark Water en speelt zich af op een olieplatform in de Golf van Mexico. Task Force 141 is er achter gekomen dat er op het platform raketten worden verborgen. Soap, Ghost en Colonel Alejandro Vargas moeten infiltreren. De video is hieronder te zien.

Modern Warfare 2 wordt ontwikkeld door Infinity Ward, waar men ook werkt aan een vervolg op Warzone. De game komt op 28 oktober uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc (Battle.net en Steam).

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zag er weer lekker popcorn achtig lekker uit, gewoon lekker simpel en lekker knallen de mw serie altijd warm hart toe gedragen.

0

@hulstpower Vooral als Infinity ward het doet.... heb zin in deze eerste keer in jaren dat ik de serie weer op release ga opakken.

0
test

@PreUp555 ik weet niet of ik op release koop ligt er aan wat er allemaal uit is en wat ik aan het spelen ben, maar anders rond me verjaarsag in 2023 dan zal deal wel rond zijn en staat ie op gamepass. Speel toch vaak alleen sp en beetje mp van deze games

0
test

Ben denk wel een beetje klaar met deze gameplay demo's waarvan je overduidelijk kan zien dat ze flink wat tijd hebben genomen om te bepalen hoe ze door het level heen gaan spelen, zoals ze hier spelen speelt namelijk niemand in het echt.

0

Aanbevolen voor jou