Lego Star Wars: The Skywalker Saga ontvangt personages uit Star Wars-series

Lego Star Wars: The Skywalker Saga ontvangt personages uit Star Wars-series

Er komen personages uit The Mandalorian en The Bad Batch naar Lego Star Wars: The Skywalker Saga.

Dat werd gisteren op Star Wars Day aangekondigd. Het gaat om 'The Mandalorian Season 2 Character Pack' met de personages Ahsoka Tano, Boba Fett, Bo Katan, Fennec Shand en Moff Gideon, en de ‘Star Wars: The Bad Batch Character Pack’  met Hunter, Wrecker, Tech, Crosshair en Echo.

Elk pakket kost zo'n 2,99 euro en is ook onderdeel van het overkoepelende Character Collection Pack dat voor zo'n 15 euro gekocht kan worden.

Vorige maand werd aangekondigd dat Lego Star Wars: The Skywalker Saga in twee weken tijd wereldwijd 3,2 miljoen keer verkocht is. Daarmee is het spel sneller verkocht dan alle voorgaande Lego-games op console. 

Lego Star Wars: The Skywalker Saga behandelt alle negen Star Wars-films. Spelers kunnen daarbij zelf de trilogie kiezen waar ze doorheen spelen. Verder is het vechtsysteem verbeterd ten opzichte van voorgaande Lego Star Wars-titels. Zo is het mogelijk om te pareren, combo's te maken en dekking te zoeken. Jedi kunnen in de game ook objecten in de omgeving oppakken en richting vijanden werpen. Het is ook mogelijk om vrij planeten te verkennen, zijmissies aan te nemen en meerdere paden te kiezen tijdens het verhaal.

De game is verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en Steam en ontving een 8 op Gamer.nl: "De grootste Lego-game ooit is ook de veelomvattendste Star Wars-game ooit. The Skywalker Saga biedt tientallen uren plezier, mits je een gigantische Star Wars-fan of fanatieke verzamelaar bent, óf hem achterover hangend speelt met een zoon, dochter of vriend(in). Voor uitdagende gameplay ben je aan het verkeerde adres."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou