Lego Star Wars: The Skywalker Saga al 3,2 miljoen keer verkocht

Lego Star Wars: The Skywalker Saga al 3,2 miljoen keer verkocht

Lego Star Wars: The Skywalker Saga is in twee weken tijd wereldwijd 3,2 miljoen keer verkocht, waarmee de franchise diens eigen record heeft verbroken.

Daarmee is het spel namelijk sneller verkocht dan alle voorgaande Lego-games op consoles, zo laat Warner Bros. Games weten. De game kwam op 5 april uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en Steam.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga behandelt alle negen Star Wars-films. Spelers kunnen daarbij zelf de trilogie kiezen waar ze doorheen spelen. Verder is het vechtsysteem verbeterd ten opzichte van voorgaande Lego Star Wars-titels. Zo is het mogelijk om te pareren, combo's te maken en dekking te zoeken. Jedi kunnen in de game ook objecten in de omgeving oppakken en richting vijanden werpen. Het is ook mogelijk om vrij planeten te verkennen, zijmissies aan te nemen en meerdere paden te kiezen tijdens het verhaal.

De game ontving een 8 op Gamer.nl: "De grootste Lego-game ooit is ook de veelomvattendste Star Wars-game ooit. The Skywalker Saga biedt tientallen uren plezier, mits je een gigantische Star Wars-fan of fanatieke verzamelaar bent, óf hem achterover hangend speelt met een zoon, dochter of vriend(in). Voor uitdagende gameplay ben je aan het verkeerde adres."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een indrukwekkend aantal voor een Lego game. Hij staat bij mij wel op de radar, maar heb nog genoeg spellen die ik eerder wil spelen dan deze, dus ik wacht nog even op een sale om hem dan te kopen voor als mijn lijst wat minder lang wordt haha

0

Aanbevolen voor jou