Leeftijdsclassificatie aan Sonic Origins gegeven

Leeftijdsclassificatie aan Sonic Origins gegeven

Het eerder aangekondigde Sonic Origins bestaat blijkbaar nog; onlangs werd de game van een leeftijdsclassificering in Zuid-Korea voorzien.

Sonic Origins werd vorig jaar mei aangekondigd in dezelfde livestream als waar Sonic Colours Ultimate werd onthuld. Sindsdien is er echter niets van de verzameling vernomen, tot deze leeftijdsclassificatie tenminste. VGC maakte er melding van. De classificering wijst er mogelijk op dat er binnenkort een releasedatum wordt aangekondigd. Ook is er via PSN een nieuwe illustratie uitgelekt, die hieronder is te zien.

Sonic Origins moet de volgende games bevatten:

  • Sonic the Hedgehog

  • Sonic the Hedgehog 2

  • Sonic CD

  • Sonic the Hedgehog 3

  • Sonic & Knuckles

Duidelijk is in ieder geval dat de games niet op een emulator draaien, maar daadwerkelijk opnieuw overgezet worden voor deze collectie. Daardoor kunnen de games bijvoorbeeld ook in breedbeeld worden getoond.

Sega werkt overigens ook nog altijd aan Sonic Frontiers, een nieuwe Sonic-game met openwereldelementen. Daar is verder ook nog nagenoeg niets over bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ben benieuwd, zeker als het het inderdaad niet om emulatie gaat! Ik vraag me dan ook af of Sonic 3 nog steeds dezelfde muziek zal hebben.

0
test

@mole28 Als ze de rechtensituatie nu voor eens en voor altijd hebben opgelost, dan wel. Echter, ik heb weinig positiefs op dit front mogen vernemen de laatste tijd, dus ik ga uit van de alternatieve tracks die sinds de PC port van Sonic 3 & Knuckles gebruikt worden.

0

Ik mag hopen dat dit meer richting de remakes gaat dan remaster nummer 76. Er zijn zoveel collecties en roms te vinden, dat een nieuwe heruitgave wel zoveel meer mag bieden dan 6 games met een originele soundtrack.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor Maar wie zit daar op te wachten. Is volgens mij nauwelijks meerwaarde, zonder behoorlijk te sleutelen. Heb namelijk niet veel kritiek gehoord op de toestand van alle eerdere ports.

0

Aanbevolen voor jou